Events

Meditatie voor zelfvertrouwen en creativiteit.

Voel de innerlijke vrijheid en je onbeperkte creativiteit.

Deze meditatie is bedoeld om ons te helpen buiten onze gebruikelijke grenzen te komen en nieuwe mogelijkheden te openen. Het verbindt ons met het centrale kanaal van het lichaam, waar creativiteit leeft en waar helderheid en zelfvertrouwen ontstaan.

Oefen het gedurende 11 minuten om ruimte vrij te maken voor energie en frisse ideeën.

  • Ga comfortabel zitten, bekken boven je knieën. Adem in door je neus en adem diep in je buik in. Voel het licht naar beneden komen met lucht. Adem uit met je neus omhoog en voel het licht naar boven bewegen.
  • dan voeg ontvankelijkheid en luistervaardigheden toe - met behulp van eenvoudige mudra, verbetering van creatieve helderheid. Verzamel de borstels in de vorm van een kom voor het hart - de kleine vingers raken elkaar, de handpalmen kijken omhoog.
  • Adem diep in de maag door de neus. en voel de kwaliteit van acceptatie in uw handen. Nodig de bron van je creativiteit uit in het fysieke lichaam en merk eventuele gedachten of gevoelens op wanneer deze zich voordoen.
  • Groet je adem en kijknaarmate het langer en rustiger wordt bij elke ademhalingscyclus. Naarmate meer stabiliteit in het lichaam en in de adem verschijnt, creëer je vruchtbare grond voor de zaden van je creativiteit.
  • Stel je voor dat je de meditatie beëindigt, stel je voor dat je het licht tot diep in je buik inademt. Leg je handpalmen bij elkaar in een gebedgebaar (Anjali mudra) voor de borst, ter hoogte van het hart. De uitademing komt uit de buik, van onder naar boven; trek het navelstrengcentrum naar de wervelkolom en stel je voor hoe licht je hele wezen en alle omringende ruimte helder verlicht.

Bekijk de video: Ontspannen zelfvertrouwen, 25 minuten (Januari- 2020).

Populaire Berichten

Categorie Events, Volgende Artikel